Mijn cliënten omschrijven mijn stijl van coachen als persoonlijk, betrokken, resultaatgericht, concreet, optimistisch en betrouwbaar.

Ik ben mijn carrière gestart binnen recruitment en heb inmiddels ook meer dan 10 jaar als Human Resources Consultant gewerkt bij diverse bedrijven en organisaties. Hiermee heb ik veel relevante ervaring opgedaan aan de ‘verschillende kanten van de tafel’ op het gebied van loopbaanontwikkeling en de arbeidsmarkt.

Mijn eigen passie leidde er toe dat ik in 2010 ook mijn eigen loopbaancoaching praktijk ben gestart. Mijn grootste passie is namelijk om mensen te helpen om echt waardevolle inzichten en vaardigheden te ontwikkelen. Inzichten die echt ‘landen’ op rationeel EN gevoelsmatig vlak.

En het aanreiken van de juiste tools en handvatten, waarmee iemand vanaf dat moment zelfstandig weer verder kan. Dat is mijn ultieme drijfveer.

Waarom voor mij kiezen?
Geïnteresseerd in wat ik mogelijk voor je kan beteken?