Mijn aanpak

Persoonlijk, betrokken, resultaatgericht, concreet, optimistisch en betrouwbaar.

Alles begint met jouw passie

Loopbaancoaching heeft een breed spectrum. Van ‘soulsearching’ tot aan het in kaart brengen van goed passende banen, tot aan het aanscherpen van je CV.
Daarom zullen we eerst in samenspraak jouw vraag zo specifiek mogelijk afbakenen. Wanneer is het traject ‘af’ voor jou? En wat heeft het jou dan concreet opgeleverd? Dat is het ultieme uitgangspunt.
De kern van mijn aanpak centreert zich rond het verder opstoken van jouw passie. Want dat is jouw ultieme en duurzame krachtbron. Daarin zit jouw brandstof voor doorzettingsvermogen, plezier en wilskracht om jouw nieuwe richting concreet vorm te geven.
Dit opstoken gaat met behulp van het opstellen van jouw ‘Persoonlijk Passie Profiel’. Een simpel en overzichtelijk schema, waarin alle afzonderlijke bouwstenen van jouw ideale baan zijn weergegeven. Daarmee kan je eenvoudig en effectief de vertaalslag maken naar passende vacatures en loopbaankeuzes.

Wat is passie en hoe werkt het proces

Passie bestaat uit meerdere typen intrinsieke motivatiebronnen. Het leren onderscheiden van deze verschillende bronnen geeft overzicht en houvast om jouw passie concreet inzichtelijk te maken. Flow is iets anders dan trots. Zingeving is iets anders dan nieuwsgierigheid. Klik hier voor meer informatie over het proces van vinden en opstoken van jouw passie.

Weten hoe het opstellen van het Persoonlijk Passie Profiel in zijn werk gaat?