Het innerlijk vuur aanwakkeren

Het basisuitgangspunt in mijn aanpak is dat het aanwakkeren van het innerlijk vuur een basisvoorwaarde is om alle hobbels, tegenslagen en onzekerheden te kunnen overwinnen (die je onherroepelijk gaat tegenkomen op weg naar een nieuwe stap in je loopbaan).

Ontwikkelen

Je passie ontdekken en…nog veel belangrijker……het ONTWIKKELEN van je passie, is wat het innerlijk vuur aanwakkert. Het creëert WILSKRACHT: de kracht die vrijkomt als je iets heel graag wilt. Zonder het WILLEN wordt een nieuwe stap nemen knap lastig. Je moet je passie en het innerlijk vuur opstoken tot een dusdanig niveau dat het najagen van de bijbehorende stappen een onvermijdelijkheid is geworden. Tot je niet anders meer kan.

Verwachting

DISCLAIMER: “De appel valt meestal niet ver van de boom.” Vaak is de verwachting dat je bij het volgen van je passie een hele grote stap moet maken, of op een compleet ander type carrière uitkomt. Heel vaak is dat niet zo en zijn er relatief kleinere stappen nodig, om een loopbaansituatie met veel meer passie te creëren voor jezelf.

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend, oriënterend gesprek voeren?