Hoe werkt het?

Lees hier hoe een loopbaanbegeleiding traject in zijn werk gaat.

Hoe werkt het?

Een loopbaanadvies- of loopbaancoachingtraject start met  een vrijblijvende intake waarbij jouw vraagstelling en de bijbehorende doelstellingen scherpgesteld zullen worden. Op basis daarvan wordt een maatwerk traject opgesteld, dat is toegespitst op jouw specifieke individuele situatie en vraagstelling. Vervolgens zullen gemiddeld 8 gesprekken plaatsvinden bij een volledig traject. Bij een specifieke vraag is dit aantal minder. Voorafgaand aan de gesprekken maak je enkele concrete en praktische opdrachten, waarvan de resultaten weer worden gebruikt in het volgende gesprek.

Klik hier voor het profiel van een loopbaancoach vanuit de beroepsvereniging.

Zoek je meer informatie over hoe ik je help jouw passie, kwaliteiten, talenten en drijfveren te vinden? Klik hier.

Wat levert het op?

Dit maatwerktraject is gericht op jouw specifieke situatie. De resultaten en positieve effecten zullen dus per persoon verschillen. Maar in algemene zin zal je duidelijker kunnen verwoorden wat de bouwstenen van je passie, je talenten en je drijfveren zijn. Met als gevolg dat je veel scherper kunt beargumenteren waarom een vacature goed bij jou past. En daarmee wordt de keuze voor een juiste nieuwe baan veel makkelijker.

Voor wie

Voor als je het gevoel hebt ‘vast’ te zitten, of ondanks je inspanningen en overwegingen tot nu toe, niet vooruit komt. Als je een bepaalde mate van spanning ervaart rondom jouw loopbaan (keuzedruk, burn-out, herhalende gedachtecirkels). Voor als je nu echt een keer serieus aan de slag wilt met het in kaart brengen van alle onderdelen en elementen van jouw passie.

Kosten

Afhankelijk van de specifieke vraagstelling en doelen die naar voren komen uit de vrijblijvende intake wordt een offerte opgesteld voor het desbetreffende traject.

Kosten aftrekbaar

De kosten van een loopbaancoaching traject zijn ook in 2020 nog aftrekbaar voor de inkomstenbelasting onder scholingskosten. (onder voorbehoud van enkele voorwaarden)
Dit betekent dat een loopbaancoaching traject tot wel 50% goedkoper kan zijn dan de oorspronkelijke prijs.
Klik hier voor de informatie van de belastingdienst.

Meer informatie of een vrijblijvende intake inplannen?