‘Doe-het-zelf’ loopbaancoaching oefeningen

“I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand.”
Confucius

Doe-het-zelf-opdrachten

Vind je coaching nog net een stap te ver? Maar wil je zelf al wel gestructureerd aan de slag met het vinden van je passie en zingeving? Neem dan contact op.

Dan bepalen we samen in overleg welke leesstof, oefeningen, opdrachten, of modules het best bij jouw vraag passen. Voor een geringe vergoeding stel ik een pakket samen dat is toegespitst op jouw specifieke vraag. In mijn blog staan ook aan enkele tips en opdrachten waar je nu direct mee aan de slag kan.

Gratis optie voor studenten en mensen zonder baan

Daarnaast werk ik op dit moment aan een uitgebreide doe-het-zelf module voor meer passie en zingeving. Wil je als beta-tester gebruik maken van deze module? En ben je bereid uitgebreide feedback te geven op deze module? Vul dan even het contactformulier in en vermeld duidelijk dat het om ‘beta testing module’ gaat.

Loopbaancoaching oefeningen

Passie is niet iets dat simpelweg aan of uit staat. Het werkt helaas ook niet als een lichtschakelaar die je ineens aan kunt zetten. Passie en intrinsieke motivatie kan je ontwikkelen, maar daarvoor moet je wel in actie komen.

Loopbaancoaching oefeningen zijn super behulpzaam om jouw inzicht en gevoel ten aanzien van je passie te laten groeien. De juiste oefeningen op het juiste moment, kunnen die ontwikkeling een boost geven, waardoor je je supersnel energieker, positiever en meer gedreven zult voelen. Niet alleen zakelijk, maar ook in privé. Je passie schuilt namelijk in van alles. Grote en kleine dingen. Je moet ze alleen wel opmerken, herkennen en voeden. En daar helpen de loopbaancoaching oefeningen je heel erg bij.

Kijk eens rond in mijn blog
Zelf aan de slag met doe-het-zelf-loopbaancoaching oefeningen?