Wat kan ik nu al doen

Ben je jezelf aan het oriënteren op een nieuwe baan of hoe je jouw passie kan ontdekken en ontwikkelen? En wil je direct in je eigen tijd aan de slag met concrete oefeningen? Lees verder voor een aantal gratis beschikbare oefeningen, of klik HIER voor een gestructureerd en effectief doe-het-zelf programma met behulp van een interactieve app.

De juiste mindset

Voor je aan de slag gaat met oefeningen raad ik je aan om je kort in te lezen en de juiste mindset aan te nemen, om het beste resultaat uit je oefeningen te halen.

Lees meer

Doelstellingen en resultaten bij het maken van opdrachten

Je kent misschien wel voorbeelden als: Schrijf je levensmissie op, Denk goed na over wat je leuk vind om te doen, Waar wil je om herinnerd worden, etc. Allemaal goede vragen, maar met het beantwoorden van die vragen alleen ga je het waarschijnlijk nog niet redden. De reden…..??? De vragen zijn nog te breed en te algemeen. Ze sturen je in een goede richting, maar dat alleen is niet specifiek genoeg om er direct je volgende carrièrestap uit te kunnen destilleren. Wat dan wel??? Lees hieronder verder.

Lees meer
Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend, oriënterend gesprek voeren?