Hoe werkt het?

Een loopbaanadviestraject start met  een vrijblijvende intake waarbij de vraagstelling en de bijbehorende doelstellingen bepaald zullen worden. Op basis daarvan wordt een maatwerk traject opgesteld, dat is toegespitst op jouw specifieke individuele situatie.

Vervolgens zullen gemiddeld 8 gesprekken plaatsvinden bij een volledig traject. In geval van een specifieke, afgebakende vraag, kan dit aantal minder zijn. Dit wordt in overleg bepaald. Uit de gesprekken komen opdrachten voort die gemaakt worden in de tussenliggende periode en waarvan de resultaten weer worden gebruikt in het volgende gesprek.

Voor wie
Voor als je het gevoel hebt ‘vast’ te zitten, of ondanks je inspanningen en overwegingen tot nu toe, niet vooruit komt.
Als je een bepaalde mate van spanning ervaart rondom jouw loopbaan (keuzedruk, burn-out, herhalende gedachtecirkels).
Voor als je nu echt een keer serieus aan de slag wilt met het in kaart brengen van alle onderdelen en elementen van jouw passie.

Wat levert het op
Dit maatwerktraject is gericht op jouw specifieke situatie. De resultaten en positieve effecten zullen dus per persoon verschillen.

Kosten
Afhankelijk van de specifieke vraagstelling en doelen die naar voren komen uit de vrijblijvende intake wordt een offerte opgesteld voor het desbetreffende traject.

Kosten loopbaancoaching aftrekbaar
De kosten van een loopbaancoaching traject zijn ook in 2018 nog aftrekbaar voor de inkomstenbelasting onder scholingskosten. (onder voorbehoud van enkele voorwaarden)

Contact

Comments are closed.