Do what you’re made for….. (30 sec. read)

We zijn niet allemaal CEO’s. We zijn ook niet allemaal kunstenaars. En de kunstenaar die probeert CEO te worden (en vice versa) zal niet gelukkig en succesvol worden.

De belangrijkste taak in je leven is om te ontdekken wie en wat jij van nature bent. Want hoe beter je dat weet, hoe makkelijker de rest nu eenmaal gaat.

Stap 1) Ontdek wie je echt bent

Stap 2) Ga daar naar leven (doe wat goed voelt)

Stap 3) Realiseer je doelen

Deze stappen zijn niet 100% zwart-wit. Maar zonder stap 1 zijn de volgende stappen een stuk lastiger te zetten.

“Maar hoe verdien ik dan toch voldoende geld als ik meer op een kunstenaar lijk dan een CEO?”

Ga doen wat goed voelt. Begin ermee als een kleine hobby bijvoorbeeld, naast je huidige werk. Doe een cursus. Blok een uur per week in je agenda. En temper je verwachting/eis om er na 8 maanden al van te kunnen leven.
Ga het doen en blijf het doen! Zet een stapje en nog één en nog één. Het gaat om het doen en nog niet om geld verdienen.
Zoek eens een opdracht in je vriendenkring. Bied je product of dienst eens aan. Zoek gelijkgestemden voor nieuwe inspiratie en ideeën.
Gun het de tijd en focus op het plezier dat je eraan beleefd. Geniet van je ontwikkeling en blijf uitkijken naar kansen en groeimogelijkheden. That’s all! Als je maar durft vol te houden.

Ken je mensen voor wie dit bericht interessant zou zijn? Stuur het bericht dan gerust door.

This entry was posted in Vind je passie en intrinsieke drijfveren, Zingeving en voldoening vinden and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Do what you’re made for….. (30 sec. read)

  1. els hoes says:

    je maakt me stil. een mooie zuivere dankbare stilte.